Vásárlás menete (ÁSZF)

Webáruházban a megrendelés leadásához regisztrációra van szükség, melyet az oldal jobb felső sarkában tehet meg.

Kedves vásárlónk!
A regisztrációs adatok kitöltésekor kérjük adja meg telefonos elérhetőségét is, hogy kollégáink könnyen és gyorsan fel tudják venni Önnel a kapcsolatot. Köszönjük!

A webáruház kosaras rendszerben működik, melynek tartalmát és az összeget nyomon tudja követni a jobb oldali sávban.

35.000 forint feletti megrendelés esetén rendszerünk csak a vásárlás menetének legvégén vonja le a postaköltséget!

A rendszer a megrendelés jóváhagyása után küld egy automatikus visszaigazolást, hogy a megrendelése elküldésre került. A megrendelés befogadásáról emailben tájékoztatjuk.

A megrendelések leadásánál kizárólag olyan adatokat kérünk, amely elengedhetetlen a megrendelések teljesítéséhez. A személyes adatok felhasználására vonatkozó jogszabályoknak megfelelően kerül kezelésre, harmadik félnek nem adjuk ki.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS:

0 Ft - 25.000 Ft értékig   3.500.- Ft / megrendelés

25.000 Ft - 35.000 Ft értékig   2.500.- Ft / megrendelés

35.000 Ft  felett minden esetben   ingyenes!

 

Tájékoztató:
Üdvözöljük  díszléc webáruházban. Az általunk forgalmazott termékek online megrendelésen keresztül vásárolhatóak meg. Kérjük olvassa el figyelmesen a vásárlással valamint a házhozszállítással kapcsolatos tudnivalókat.

Webáruházunkban történő vásárlás során, vagy megrendelésével kapcsolatban bármilyen probléma merülne fel, vagy csak egyszerűen további információra lenne szüksége,
a gadekokft@gmail.com  e-mail címen,  vagy a 06-70/424-7100-es telefonszámon állunk  kedves vásárlóink rendelkezésére.


Visszalépés a vásárlástól
A vevő jogosult a kiszállítás megkezdése előtt a vásárlástól visszalépni.
Ezt a dekostarepuletdiszek@gmail.com  e-mail címen jeleznie kell.

Az áru átvételétől számított 14 napon belül a vevő indoklás nélkül elállhat a vásárlástól. Ebben az esetben cégünk a vásárlás ellenértékét legkésőbb 30 napon belül visszajuttatja a vevőnek. A visszalépés szállítási költségei a vevőt terhelik és csak sértetlen, ép, nem egyedi gyártású terméket áll módunkban visszavenni.

Adatvédelem
A weboldalt üzemeltető Gadeko Kft. kijelenti, hogy a vásárló adatait nem adja át harmadik félnek vagy szervezetnek. A személyes információk csak megrendeléshez, szerződéshez kötöttek, így azokat csak kapcsolattartáshoz, tájékoztatáshoz használják.

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS
A megrendelt termékeket az DPD futárszolgálatával szállítjuk házhoz mind Budapesten mind pedig az ország egész területén.

A házhozszállítási díjak mindkét futárszolgálat esetében utánvétes kiszállításra vonatkoznak és az Áfa összegét tartalmazzák:

0 Ft - 25.000 Ft értékig   3.500.- Ft / megrendelés

25.000 Ft - 35.000 Ft értékig   2.500.- Ft / megrendelés

35.000 Ft  felett minden esetben   ingyenes!


A küldeményeket munkaidőben kézbesítjük. Sikertelen kézbesítés esetén másnap újból megpróbálják  a kézbesítést  a futárszolgálat munkatársai!

Értékesítő fenntartja magának a jogot, hogy a megrendelt termékek kézbesítésére maga
válassza meg a megfelelő futárszolgálatot.

A megrendelt termékek ellenértékének kiegyenlítése utánvétes szállítás választása esetén a kézbesítőnél, a küldemény átvételekor történik.
A raktáron lévő megrendelt termékek általában másnap átvehetőek, kiszállításra kerülnek, amennyiben 12 óráig megérkezik hozzánk megrendelése. Amennyiben szeretné minél hamarabb megkapni a megrendelt árut, egyeztessen az ügyfélszolgálattal!

A küldemények külsőleg sértetlen, darabszám szerinti átvételét szállítólevélen igazolja a Megrendelő.
Az esetleges szállításkor történő sérüléseket azonnal jellezze, hogy megtegyük a szükséges intézkedéseket.Egyéb felmerülő kérdés esetén forduljon bizalommal ügyfélszolgálatunkhoz
a gadekokft@gmail.com e-mail címen, vagy a  06-70/424-7100-es telefonszámon.Beltéri és kültéri polisztirol díszléc webáruház!