Díszléc, dekoráció, díszítőelem

Beltéri díszlécek, díszítőelemek:
Egyedi, igényes megjelenést szeretne otthonában, nappalijában vagy üzletében és nem szeretne aránytalanul sokat fizetni érte?
Akkor a legjobb helyen jár!
Nálunk mindent megtalál, ami otthona, környezete megszépítéséhez szükséges, akár beltéri akár homlokzati díszítésről legyen is szó.
A díszléceknek csekély a súlya, könnyen felszerelhetőek bárhová, homlokzati ablakkeret díszítésről, vagy egy szoba sarokdíszítéséről legyen is szó, tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a hagyományos gipszstukkóval teljesen megegyező a megjelenés, a hatás!

Miért minket válasszon?
Mert beltéri és homlokzati épületdíszítő termékeink polisztirol anyagból készülnek, melynek köszönhetően könnyűek, könnyen kezelhetőek, szállíthatóak - és a hagyományos gipszdíszítéssel egyenértékű látványt biztosítanak.
Mert:
2 méter hosszú szálakban gyártjuk termékeinket, ezért sokkal egyszerűbb és gyorsabb a felszerelése, mint a rövidebb anyagból készült díszléceknek, ezáltal rengeteg időt, energiát és persze pénzt takaríthat meg!
Megrendelt díszlécét akár már holnap a kezébe foghatja, felhasználhatja.
Termékeink egyszerűen, akár házilag is felszerelhetőek
Ha mégsem talál Önnek megfelelő méretű, profilú, vagy csak egyszerűen ízlésének megfelelő díszlécet, díszítőelemet - rövid határidővel bármely egyedi elképzelését elkészítjük!   
Csak vegye fel velünk a kapcsolatot!

Rejtett világítás:
Szeretne Ön is esténként egy olyan szobában üldögélni, amelynek egyedi, különleges hangulatot kölcsönöz a háttérfény? Egyszerűen megoldható!
Mi ebben tudunk segíteni!
Kedvező áru polisztirol díszléceinkkel olcsón, gyorsan kialakíthatja otthonában!

Rejtett világítás és a mennyezet-fal találkozásának takarására, díszítésére szolgáló holkerléc egy díszlécben!
A díszlécben a flexibilis fénykábel helye már előre kialakításra került, így a díszléc felszerelése után a fénykábelt helyezze el benne - és már használhatja is ezt a dekoratív világítás megoldást!
Természetesen a világítás kialakításához szükséges fénykábelt, és tartozékokat is megvásárolhatja nálunk!
Extrudált polisztirol anyagból, fehér színben készül ez a termékünk, melynek a felülete a felragasztás után azonnal bármely vízzel hígítható festékkel festhető.
A fényt kibocsátó fénykábel, led szalag minimális hőt  termel, ezért a díszléc anyagát a polisztirol habot nem károsítja, nem kell aggódnia, hogy elolvad, meggyullad.
2 méter hosszú szálakban gyártjuk termékeinket, ezért sokkal egyszerűbb és gyorsabb a felszerelése, mint a rövidebb anyagból készült díszléceknek, ezáltal rengeteg időt, energiát és persze pénzt takaríthat meg!
De természetesen bármely más rejtett világítás kialakításában partnerei tudunk lenni, hiszen gyártóként lehetőségük van bármekkora méretben és bármilyen profillal legyártani az adott helyiséghez legjobban megfelelő díszlécet! Keressen minket, kérjen ajánlatot tőlünk!
Tegye egyedivé környezetét!
A rejtett világítással meghitt hangulatot varázsolhat otthonába, üzletébe!

Homlokzati díszlécek:
Kültéri polisztirol hab anyagú díszléceink segítségével egyedivé teheti homlokzatát!
Kiváló minőségű termékeink használata biztosítja Önnek, hogy nagyon sok évig ne legyen gondja a homlokzatának díszítésével, nem okoz kárt benne az eső, a fagy,  a kérgesített felületű díszléceink speciális bevonata biztosítja, hogy nem fog lepattogni, leperegni a festék.
Önnek csak gyönyörködnie kell a látványban - ne bosszankodjon, és a felújításon gondolkodjon más!
És mindez polisztirolból!
Polisztirol = könnyű hab anyag, (hungarocellnek is nevezik) melynek köszönhetően a díszléceknek csekély a súlya, könnyen felszerelhetőek bárhová, homlokzati ablakkeret díszítésről, vagy egy szoba sarokdíszítéséről legyen is szó, tökéletesen ellenállnak az időjárás viszontagságainak és a hagyományos gipsz stukkóval teljesen megegyező a megjelenés, a hatás!
Miért minket válasszon, tőlünk rendeljen?
Mert beltéri és homlokzati épületdíszítő termékeink polisztirol anyagból készülnek, melynek köszönhetően könnyűek, könnyen kezelhetőek, szállíthatóak.
Mert:
-  Nálunk egyszerűen kiválaszthatja és megrendelheti az elképzelésének megfelelő díszlécet.
-  Szakmai segítségnyújtást biztosítunk a díszítés megtervezésétől, a szükséges anyagok mennyiségi számításán keresztül a felszereléssel kapcsolatos tanácsokig bezárólag.
- Díszléceink 2 méter hosszúságú szálakban készülnek, nem kell a rengeteg toldással bajlódnia szereléskor - mint más gyártók rövid 100-125 cm-es díszléceinek használata során.
- Megrendelt díszlécét akár már holnap a kezébe foghatja, felhasználhatja
Termékeink egyszerűen,akár házilag is felszerelhetőek, azonban megbízhat minket is a szereléssel, de természetesen ha más szakemberrel építteti be termékeinket abban az esetben is szakmai tanácsadással segítünk Önnek!
Rendelhet homlokzatára kérgesített felületű díszlécet, melyet már nem kell otthon semmilyen kezeléssel ellátni - elég csak felragasztani és már festheti is!
Ha mégsem talál Önnek megfelelő méretű, profilú, vagy csak egyszerűen ízlésének megfelelő díszlécet, díszítőelemet - rövid határidővel bármely egyedi elképzelését elkészítjük!

Rozetták:
Nagy méret, forma és stílusválasztékban kínáljuk elsősorban mennyezeti dekorációra használható rozettáinkat, melyeket polisztirol hab anyaguknak köszönhetően rendkívül egyszerű felszerelni, nem kell csavarozgatni...stb.. csak felragasztja és már festheti is!
Nézzen körül, és válogasson kedvére díszítőelemeink között, melyek segítségével a klasszikus gipsz mennyezet díszek hangulatát varázsolhatja otthonába.

Mennyezeti lapok:
Egyedi dekoratív felületet szeretne látni a mennyezeten, vagy csak régi, repedezett a plafonja és unja már azt nézegetni? A legegyszerűbb, leggyorsabb, legolcsóbb módja - ha polisztirol mennyezetburkoló lapot ragaszt rá!
Miért jó Önnek, ha ezt használja?
- Könnyű burkolat, nincsen súlya a gipszkarton vagy más anyagból kialakított álmennyezetekkel szemben, így bármilyen régi mennyezetre felragasztható, nem kell azon aggódnia le fog-e szakadni a mennyezet.
- Akár házilag is könnyedén felragasztható, nem kell szakembernek fizetnie.
- Gyors és tiszta kivitelezés. Nem kell fúrni-faragni, porozni, és felragasztás után már festhető is.
- Olcsó!
A mennyezetburkoló lapok polisztirol hab anyagból készülnek 50 x 50 cm-es méretben 5mm vastagsággal. A felragasztás után azonnal bármely nem oldószeres festékkel a kívánt színre festhetők.

3 dimenziós feliratok:
Szeretne Ön is egy dekoratív, látványos reklám vagy cégfeliratot üzletének, irodájának?
Akkor megtalálta, amit keres!
Elkészítjük plasztikus feliratát 3 dimenziós polisztirol hab betűkkel!
Rövid határidővel, akár már holnapra is!          
A plasztikus betűk egyaránt használhatók kül- és beltérben, előnyük a környezeti hatásokkal szembeni jó ellenálló képesség, nem árt nekik a napsütés, az eső, a hó, a fagy, valamint tetszőleges színre festhetők, így megfelelően illeszkedhetnek cége arculatához, vagy figyelemfelkeltő reklámfelirat készíthető segítségükkel.

Könnyen felszerelhető, tartószerkezetet, rögzítést nem igényel - elég csak felragasztani.
A betűk mérete szabadon választható, nincsenek méretbeli korlátok!
A faltól való kiállás illetve a betű magassági méreteit a betöltendő tér, felület nagysága határozza meg elsősorban.
Ha nem biztos magában és nehezen tudja elképzelni hogyan fog kinézni a felirattal a homlokzat, üzlet portál, kérje segítségünket! Ingyenesen elkészítjük látványtervét, csak egy fényképet kell küldenie nekünk!
El tudjuk készíteni logóját, vagy bármilyen ábráját! Utcanév táblát, házszámot, vagy bármilyen más dekorációját, bármit, ami csak polisztirol habból elképzelhető, használható.
Betűink megrendelhetőek natúr, festetlen felülettel, vagy bármilyen színre festve, ez esetben kérjük a szín pontos meghatározására, célszerű a RAL színskála színszámát megadni.


                    Beltéri és kültéri polisztirol díszléc webáruház!